Tapetsering af en professionel maler i Nordsjælland og København

Tapetsering kræver en rolig hånd og et præcist øje. Hos Malermester Damsbak gør vi os umage, når vi tapetserer, så du får et præcist og snorlige resultat.

Som maler i Nordsjælland og København kan vi hjælpe med professionel opsætning af:

  • Tapet

  • Filt

  • Glasvæv

  • Fotostat

Har du udset dig et tapet eller fotostat, som du gerne vil dekorere din væg eller vægge med, sørger vi for at sætte det op, så det passer korrekt. Opsætning af tapet med mønster kræver en ekstra præcis hånd. Opgaven med at sætte sådan et tapet op, kan du trygt overlade til os, da vi har stor erfaring med alle typer af tapetseringsopgaver.

Vi følger med i tidens trend inden for maling og tapetsering, og derfor ved vi også, at flere og flere ønsker at få tapetseret én eller flere vægge i hjemmet i stedet for den traditionelle malede væg. Af den grund har vi gjort tapetsering til én af vores kerneopgaver, så du bliver glad for at se resultatet.

Opsætning af filt og glasvæv

Et tapet, glasfilt, glasvæv eller fotostat (store billeder på væggen) giver et anderledes udtryk til dit hjem. Glasfilt og glasvæv giver en fin struktur, som vises efter maling eller spartling af væggen. Samtidigt giver materialet beskyttelse af væggen, så den får sværere ved at slå revner. Ønsker du at få malet din væg efter opsætning af glasfilt og glasvæv, klarer vi naturligvis også den opgave.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på opsætning af glasfilt/glasvæv og evt. maling.

Opsætning af tapet og fotostat

Har du i stedet et ønske om at få tapetseret din væg eller dine vægge med tapet eller fotostat, kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige materiale og evt. guide til at vælge den rette væg, så rummet får det rette look.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet eller fotostat.

Image
Image
Image

Tapetsering til en god pris
– kontakt os i dag

Har du brug for en punktlig og kvalitetsbevidst maler til tapetsering, er du velkommen til at ringe til os på +45 23 80 00 01

Vi tapetserer i Nordsjælland og København. Når du kontakter os, kommer vi gerne til dig for at se og høre om dit tapetseringsprojekt. Ønsker du rådgivning, giver vi dig naturligvis professionel vejledning baseret på flere års erfaring som maler.

Samme dag udfærdiger vi et skriftligt og uforpligtende tilbud på det tapetseringsarbejde, du ønsker udført.

Vi løser store og små tapetseringsopgaver i Nordsjælland og København

Hos Malermester Damsbak løser vi tapetseringsopgaver i alle størrelser – fra opsætning af mønsteret tapet på en enkelt væg til opsætning af glasfilt/glasvæv i hele dit hjem. Vi arbejder ud fra den filosofi at levere et fejlfrit stykke malerarbejde til tiden og til en fair pris. 

Vores kunder beskriver os som kvalitetsbevidste, loyale, samarbejdsvillige, strukturerede, fleksible og punktlige. Disse beskrivelser er vi stolte af, og vi gør en dyd ud af at leve op til dem.

Vi har flere års erfaring med meget forskellige typer af tapetsering og kan derfor trække på viden fra mangeartede opgaver. Ud fra den viden hjælper vi gerne med professionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt løsninger på netop din udendørs maleropgave.

Har du brug for en maler til andre maleropgaver?

Vi udfører alle former for malerarbejde:

Som kunde hos os vil du blive orienteret om projektet fra start til slut, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi udfærdiger også meget gerne en tidsplan over projektets fremgang.

Vores gode samarbejde med håndværkere fra andre fag såsom murere og elektrikere gør, at vi også kan stå for større entreprenøropgaver.

Vi benytter os naturligvis af materialer af højeste kvalitet samt dansk uddannet arbejdskraft og er medlem af garantiordningen Danske Malermestre, en sikkerhed for et fejlfrit resultat.

Medlem af Danske Malermestre 

Vores medlemskab af Danske Malermestre betyder for dig, at vi forpligter os til at yde kvalitet.

Alle medlemmer er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Begge dele har til formål at sikre dig et håndværkermæssigt korrekt udført malerarbejde.

Du kan læse meget mere om Danske Malermestres garantiordning her