Sprøjtelakering i Nordsjælland og København af en omhyggelig maler

Trænger dine møbler, køkkenlåger, gulve eller trapper til en frisk omgang lakering? Vores malere er dygtige og omhyggelige med at lakere med både farvet og transparent lak.

Vi får mange henvendelser angående sprøjtelakering. De fleste drejer sig om lakering af:

  • Køkkenlåger
  • Møbler
  • Døre
  • Gulve
  • Trapper
  • Opgange 

Sprøjtelakring af køkkenlåger og andre møbler

Alle lakeringsopgaver udfører vi naturligvis omhyggeligt, så dit træværk får den bedste chance for en lang levetid.

Vi arbejder udelukkende med lak af den bedste kvalitet og sørger for at fjerne eventuelt gammelt lak og andet snavs, før vi påbegynder sprøjtelakeringen.

Ingen opgave er for små eller store for os. Så har du en gammel gyngestol, der slår revner i lakken, eller en hel opgang med trapper og trappegelænder, der trænger til en overhaling, så kontakt os allerede nu og få et uforpligtende tilbud på sprøjtelakering.

Kontakt os her

Vi lakerer naturligvis med pensel, hvis vi vurderer, at opgaven bliver bedre udført ved at lakere med en pensel.

FØR

Image

EFTER

Image

Sprøjtelakering til en god pris
– kontakt os i dag

Har du brug for en omhyggelig maler til lakeringsopgaver, er du velkommen til at ringe til os på +45 23 80 00 01.

Vi lakerer i Nordsjælland og København. Når du kontakter os, kommer vi gerne til dig for at se og høre om dit lakeringsprojekt. Ønsker du rådgivning, giver vi dig naturligvis professionel vejledning baseret på flere års erfaring som maler.

Samme dag udfærdiger vi et skriftligt og uforpligtende tilbud på det lakeringsarbejde, du ønsker udført.

Vi løser store og små lakeringsopgaver i Nordsjælland og København

Hos Malermester Damsbak udfører vi lakeringsopgaver i alle størrelser – fra lakering af en stol til sprøjtelakering af et helt køkken. Vi arbejder ud fra den filosofi at levere et fejlfrit stykke malerarbejde til tiden og til en fair pris. 

Vores kunder beskriver os som kvalitetsbevidste, loyale, samarbejdsvillige, strukturerede, fleksible og punktlige. Disse beskrivelser er vi stolte af, og vi gør en dyd ud af at leve op til dem.

Vi har flere års erfaring med meget forskellige typer af lakering og kan derfor trække på viden fra mangeartede opgaver. Ud fra den viden hjælper vi gerne med professionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt løsninger på netop din lakeringsopgave.

Har du brug for en maler til andre maleropgaver?  

Vi udfører alle former for malerarbejde:

Som kunde hos os vil du blive holdt orienteret om projektet fra start til slut, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi udfærdiger også meget gerne en tidsplan over projektets fremgang.

Vores gode samarbejde med håndværkere fra andre fag såsom murere og elektrikere gør, at vi også kan stå for større entreprenøropgaver.

Vi benytter os naturligvis af materialer af højeste kvalitet samt dansk uddannet arbejdskraft og er medlem af garantiordningen Danske Malermestre, en sikkerhed for et fejlfrit resultat.

Medlem af Danske Malermestre

Vores medlemskab af Danske Malermestre betyder for dig, at vi forpligter os til at yde kvalitet.

Alle medlemmer er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Begge dele har til formål at sikre dig et håndværkermæssigt korrekt udført malerarbejde. 

Du kan læse meget mere om Danske Malermestres garantiordning her.