Rådgivning og renovering

Rådgivning om malerarbejde

Mangler du hjælp til at vælge den rigtige farve maling, den bedste type væg – den rå fuldspartlede eller den pænt malede – eller noget helt trejde? Så står Malermester Damsbak altid klar med råd og vejledning. 

Vi har flere års erfaring med at male indendørs og udendørs samt at tapetsere, fuldspartle og sprøjtelakere, og vi kan derfor rådgive dig ud fra et professionelt erfaringsgrundlag.

Malermester Damsbak som hovedentreprenør

Har du renoveringsopgaver, der kræver håndværkere fra flere fag, kan vi sagtens hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt resultat. 

Malermester Damsbak samarbejder med dygtige håndværkere som murere, tømrer, vvs'ere, elektrikere, tagmalere, vinduespudsere, rengøringsspecialister og gulvarbejdere.

Vi kan derfor tilbyde dig hovedenterprise på dit byggeprojekt, og som hovedentreprenør vil vi sørge for al koordinering af håndværkernes arbejde. 

På den måde kan du få en samlet pris på hele projektet, og du slipper for at lege projektkoordinator ved siden af dit arbejde, så du i stedet kan slappe af og se arbejdet skride fremad.

FØR

Image

EFTER

Image

Kontakt os i dag for at få professionel vejledning eller for at høre mere om Malermester Damsbak som hovedentreprenør

Ring til os på +45 23 80 00 01.

Vi udfører maleropgaver i Nordsjælland og København ud fra den filosofi at levere et fejlfrit stykke malerarbejde til tiden og til en fair pris.

Vores kunder beskriver os som kvalitetsbevidste, loyale, samarbejdsvillige, strukturerede, fleksible og punktlige. Disse beskrivelser er vi stolte af, og vi gør en dyd ud af at leve op til dem. 

Som kunde hos os vil du blive holdt orienteret om projektet fra start til slut, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi udfærdiger også meget gerne en tidsplan over projektets fremgang.

Vi benytter os naturligvis af materialer af højeste kvalitet samt dansk uddannet arbejdskraft og er medlem af garantiordningen Danske Malermestre, en sikkerhed for et fejlfrit resultat.

Medlem af Danske Malermestre

Vores medlemskab af Danske Malermestre betyder for dig, at vi forpligter os til at yde kvalitet.

Alle medlemmer er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Begge dele har til formål at sikre dig et håndværkermæssigt korrekt udført malerarbejde.

Du kan læse meget mere om Danske Malermestres garantiordning her