Maling af facade, hus, vinduer og carport af en professionel maler  i Nordsjælland og København

Hos Malermester Damsbak går vi højt op i at levere et godt stykke malerarbejde til en fair pris. Maling udendørs er ingen undtagelse, og du kan derfor regne med, at vi maler facader, huse, vinduer og carporte punktligt og kvalitetsbevidst.

Vores malerarbejde udføres af malere, der har flere års erfaring med udvendigt malerarbejde, og som går højt op i, at du bliver tilfreds med det færdige resultat.

Maling af facade

Vi tilbyder maling af facader i alle størrelser og højder, og vi maler naturligvis med kvalitetsmaling, så dit hus kommer til at stå skarpt i mange år.

Maling af facade kræver en maler, der passer godt på husets træværk. Når vi maler facader trækker vi derfor på vores store faglighed og erfaring med at give nyt liv til slidt træværk.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på maling af din facade.

Maling af hus

Udover maling af facade tilbyder vi naturligvis også maling af resten af huset. Det kan være tag, gavle eller sokler, som trænger til kærlighed i form af ny maling.

Huse er udsat for både sol, regn, vind og blæst. Derfor sørger vi for at anvende kvalitetsmaling samt bruge træbeskyttelse af bedste kvalitet, så malingen på dit hus får de bedste vilkår for en lang levetid.

Har du brug for vejledning til at vælge den rigtige farve eller type af maling til dit hus hjælper vi hos Malermester Damsbak meget gerne med råd og vejledning.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på maling af hus.

Maling af vinduer

Når vi skal male udendørs vinduer sørger vi for, at du får et slidstærkt træværk som resultat, så dine vinduer kan holde til at blive åbnet og lukket i al slags vind og vejr. Det gør vi ved at anvende slidstærk maling og træbeskyttelse, der passer godt på dit træværk.

Ønsker du i samme omgang at få malet husets yderdøre, hjælper vi naturligvis også med den maleropgave.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på maling af vinduer og døre udendørs.

Maling af carport 

En slidt carport kan være en gevaldig øjebæ for mange, der kører ind og ud af carporten hver dag. Hos Malermester Damsbak sørger vi for at male din carport, så den kan holde til vejrets uforudsigeligheder i flere år fremover.

Vi maler også skure, hegn, stakit, gelænder og andet større eller mindre udendørs malerarbejde. Når vi maler udendørs sørger vi selvfølgelig altid for at bruge træbeskyttelse og lak, når vi vurderer, det er nødvendigt.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på maling af carporte og andet udendørs malerarbejde.

FØR

Image

EFTER

Image

Maling udendørs til en god pris

– kontakt os i dag

Har du brug for en punktlig og kvalitetsbevidst maler til at løse en maleropgave udendørs, er du velkommen til at ringe til os på +45 23 80 00 01

Vi maler i Nordsjælland og København. Når du kontakter os, kommer vi gerne til dig for at se og høre om dit malerprojekt. Ønsker du rådgivning, giver vi dig naturligvis professionel vejledning baseret på flere års erfaring som maler.

Samme dag udfærdiger vi et skriftligt og uforpligtende tilbud på det malerarbejde, du ønsker udført.

Vi løser store og små udendørs maleropgaver i Nordsjælland og København

Hos Malermester Damsbak løser vi maleropgaver i alle størrelser – fra maling af et stakit til maling af et hus. Vi arbejder ud fra den filosofi at levere et fejlfrit stykke malerarbejde til tiden og til en fair pris.

Vores kunder beskriver os som kvalitetsbevidste, loyale, samarbejdsvillige, strukturerede, fleksible og punktlige. Disse beskrivelser er vi stolte af, og vi gør en dyd ud af at leve op til dem.

Vi har flere års erfaring med meget forskellige typer udendørs maleropgaver og kan derfor trække på viden fra mangeartede opgaver. Ud fra den viden hjælper vi gerne med professionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt løsninger på netop din udendørs maleropgave.

Har du brug for en maler til andre maleropgaver?

Vi udfører alle former for malerarbejde:

Som kunde hos os vil du blive involveret i projektet fra start til slut, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi udfærdiger også meget gerne en tidsplan over projektets fremgang.

Vores gode samarbejde med håndværkere fra andre fag såsom murere og elektrikere gør, at vi også kan stå for større entreprenøropgaver.

Vi benytter os naturligvis af materialer af højeste kvalitet samt dansk uddannet arbejdskraft og er medlem af garantiordningen Danske Malermestre, en sikkerhed for et fejlfrit resultat.

Medlem af Danske Malermestre

Vores medlemskab af Danske Malermestre betyder for dig, at vi forpligter os til at yde kvalitet. 

Alle medlemmer er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Begge dele har til formål at sikre dig et håndværkermæssigt korrekt udført malerarbejde.

Du kan læse meget mere om Danske Malermestres garantiordning her