Maling af loft, vægge og gulve af en kvalitetsbevidst maler – træmaling i Nordsjælland og København

Træmaling indendørs skal udføres med en kærlig hånd, da du vil se på resultatet hver dag. Derfor maler vi hos Malermester Damsbak med hjertet, når vi maler vores kunders lofter, vægge, gulve og andet træværk.

Vores malerarbejde udføres af malere, der har flere års erfaring med træmaling, så du kan være sikker på, at opgaven bliver udført med stor professionalisme. Vi sørger selvfølgelig også for at dække rummet godt af, så du slipper for malerrester unødvendige steder.

Maling af trælofter

Vi kan male lofter i alle højder og størrelser, og vi bestræber os altid på at udføre arbejdet struktureret og ud fra dine ønsker til det færdige resultat.

Maling af trælofter kræver en maler, der gør sig umage, og det gør vi. Især ved maling af gamle lofter er det nødvendigt at fjerne rester af lak eller gammel maling. Når vi skal male lofter, gennemser vi derfor altid loftet, før vi påbegynder malerarbejdet, så du får det allerbedste resultat.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på maling af lofter. 

Maling af væg 

Når vi skal male vægge gør vi os umage. Vi gennemgår væggene, før vi maler, og fjerner eventuelle rester af tapet og maling. Ønsker du at få væggene fuldspartlet eller tapetseret, før vi skal male dine vægge, hjælper vi naturligvis også med den del.

Har du brug for vejledning til at vælge den rigtige farve eller type af maling, hjælper vi hos Malermester Damsbak meget gerne med råd og vejledning

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på maling af væg.

Maling af trappe, vinduer, døre og paneler 

At male indendørs træværk som vinduer, døre, paneler og trapper er en detaljerig opgave, som vi holder meget af at udføre.

Trapper, vinduer, døre og paneler er træværk, som alt sammen bliver brugt mere eller mindre dagligt i et hjem eller i en virksomhed. Vi vurderer derfor altid, hvordan vi bedst løser opgaven; med pensel, rulle eller sprøjtemaling og med hvilken maling.

På den måde får I et slidstærkt træværk, når vi er færdige med maling af din trappe, dine vinduer, døre eller paneler.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på maling af trapper, vinduer, døre og paneler. 

Maling af gulve  

Gulve er udsat for stærk slitage. Med maling af gulve går vi hos Malermester Damsbak derfor højt op i at efterlade dig med et solidt gulv, når vi er færdige.

Maling af trægulv og maling af betongulv er begge opgaver vi kan løse, og vi rådgiver dig gerne, så du får lige præcis det gulv, du ønsker.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på maling af gulve.

FØR

Image

EFTER

Image

Maling indendørs til en god pris
– kontakt os i dag

Har du brug for en punktlig maler til at løse en opgave med indendørs træmaling for dig, er du velkommen til at ringe til os på +45 23 80 00 01.  

Vi maler i Nordsjælland og København. Når du kontakter os, kommer vi gerne til dig for at se og høre om dit malerprojekt. Ønsker du rådgivning, giver vi dig naturligvis professionel vejledning baseret på flere års erfaring som maler. 

Samme dag udfærdiger vi et skriftligt og uforpligtende tilbud på det malerarbejde, du ønsker udført.

Vi løser store og små maleropgaver i Nordsjælland og København

Hos Malermester Damsbak løser vi maleropgaver i alle størrelser – fra maling af en enkelt væg til renoveringsopgaver. Vi arbejder ud fra den filosofi at levere et fejlfrit stykke malerarbejde til tiden og til en fair pris.

Vores kunder beskriver os som kvalitetsbevidste, loyale, samarbejdsvillige, strukturerede, fleksible og punktlige. Disse beskrivelser er vi stolte af, og vi gør en dyd ud af at leve op til dem.

Vi har flere års erfaring med meget forskellige typer indendørs maleropgaver og kan derfor trække på viden fra mangeartede opgaver. Ud fra den viden hjælper vi gerne med professionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt løsninger på netop din indendørs maleropgave.

Har du brug for en maler til andre maleropgaver?

Vi udfører også disse maleropgaver:

Som kunde hos os vil du blive involveret i projektet fra start til slut, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi udfærdiger også meget gerne en tidsplan over projektets fremgang.

Vores gode samarbejde med håndværkere fra andre fag såsom murere og elektrikere gør, at vi også kan stå for større entreprenøropgaver.

Vi benytter os naturligvis af materialer af højeste kvalitet samt dansk uddannet arbejdskraft og er medlem af garantiordningen Danske Malermestre, din sikkerhed for et fejlfrit resultat.

Medlem af Danske Malermestre

Vores medlemskab af Danske Malermestre betyder for dig, at vi forpligter os til at yde kvalitet.

Alle medlemmer er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Begge dele har til formål at sikre dig et håndværkermæssigt korrekt udført malerarbejde.

Du kan læse meget mere om Danske Malermestres garantiordning her.