Fuldspartling i Nordsjælland og København af en grundig maler

Mangler du et spartelfirma til en opgave, er du havnet det helt rigtige sted. Malermester Damsbak udfører mange forskellige typer af spartleopgaver, heriblandt:

  • Spartling af væg
  • Spartling af gipsvæg
  • Spartling af gipsloft
  • Spartling af gulv
  • Spartling af gipsplader
  • Fuldspartling af vægge
  • Fuldspartling med indfarvet spartelmasse 

Vi anvender både almindelig og indfarvet spartelmasse, så du kan få den farve på dine vægge, lofter eller gulve, som du ønsker.

Fuldspartling af vægge, lofter og gulve

Nogle vælger at bruge en spartlet væg eller et spartlet loft eller gulv, som den er, fordi den giver rummet et råt udtryk. Nogle vælger at få malet direkte på den spartlede væg også for at få lidt af det rå udtryk frem, mens andre vælger at få opsat glasvæv eller filt for derefter at få dem malet. Vi kan hjælpe med alle opgaver.

Som professionelt malerfirma har vi naturligvis spartlet mange meter vægge, lofter og gulve. Du kan derfor være sikker på, at vi udfører arbejdet med en stor mængde viden i lommen på vores arbejdsbukser.

Vi er udrustet til at udføre spartleopgaver i flere størrelser, så har du købt et nyt hus, hvor alle vægge skal spartles op, eller har du en lejlighed, hvor du skal have spartlet en nyopsat væg, kan du regne med, at opgaven bliver udført professionelt.

Uanset hvad du ønsker, er vi klar til at fuldspartle dine vægge, lofter eller gulve, så kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på fuldspartling.

Vi er selvfølgelig også behjælpelig med at tapetsere og male, når vi har spartlet. Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på fuldspartling, tapetsering og maling.

FØR OG EFTER

Image

Fuldspartling til en god pris
– kontakt os i dag

Har du brug for en grundig maler til en spartleopgave, er du velkommen til at ringe til os på +45 23 80 00 01

Vi fuldspartler i Nordsjælland og København. Når du kontakter os, kommer vi gerne til dig for at se og høre om dit spartlesprojekt. Ønsker du rådgivning, giver vi dig naturligvis professionel vejledning baseret på flere års erfaring som maler.

Samme dag udfærdiger vi et skriftligt og uforpligtende tilbud på det spartlearbejde, du ønsker udført.

Vi løser store og små spartleopgaver i Nordsjælland og København

Hos Malermester Damsbak udfører vi spartleopgaver i alle størrelser – fra fuldspartling af væg til fuldspartling af lofter. Vi arbejder ud fra den filosofi at levere et fejlfrit stykke malerarbejde til tiden og til en fair pris. 

Vores kunder beskriver os som kvalitetsbevidste, loyale, samarbejdsvillige, strukturerede, fleksible og punktlige. Disse beskrivelser er vi stolte af, og vi gør en dyd ud af at leve op til dem.

Vi har flere års erfaring med meget forskellige typer af fuldspartling og kan derfor trække på viden fra mangeartede opgaver. Ud fra den viden hjælper vi gerne med professionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt løsninger på netop din lakeringsopgave.

Har du brug for en maler til andre maleropgaver?

Vi udfører alle former for malerarbejde:

Som kunde hos os vil du blive holdt orienteret om projektet fra start til slut, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi udfærdiger også meget gerne en tidsplan over projektets fremgang.

Vores gode samarbejde med håndværkere fra andre fag såsom murere og elektrikere gør, at vi også kan stå for større entreprenøropgaver.

Vi benytter os naturligvis af materialer af højeste kvalitet samt dansk uddannet arbejdskraft og er medlem af garantiordningen Danske Malermestre, en sikkerhed for et fejlfrit resultat.

Medlem af Danske Malermestre

Vores medlemskab af Danske Malermestre betyder for dig, at vi forpligter os til at yde kvalitet. 

Alle medlemmer er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Begge dele har til formål at sikre dig et håndværkermæssigt korrekt udført malerarbejde.

Du kan læse meget mere om Danske Malermestres garantiordning her.